Треньорът на Новак Джокович - Горан Иванишевич, е бесен заради

...
Треньорът на Новак Джокович - Горан Иванишевич, е бесен заради
Коментари Харесай

Горан Иванишевич: Всеки напада Джокович за щяло и нещяло

Треньорът на Новак Джокович - Горан Иванишевич, е гневен поради ежедневните офанзиви към международния №1. Той даде малко изявление, в което не скри възмущението си поради актуалната обстановка във връзка с Джокера.

От дни Новак е обект на нападки от медиите в Хърватия, изявени международни медии, сътрудници, почитатели и специалисти по тенис. Причината е плъзналата болест от ковид на проведената от него благотворителна верига “Адриа Тур”. Въпреки че имаше положителни планове да помогне на тези, които се нуждаят от помощ най-вече, Новак стана за една нощ най-големият изверг в света на тениса.

Новак е подложен на критика поради цялостните трибуни в Белград и Задар, футболния мач, баскетболната среща и най-много поради фамозното празненство в сръбската столица след финала на първия шампионат от веригата. Вчера бащата на Джокович - Сърджан, отбрани сина си, като съобщи, че отговорен за всичко е Григор Димитров, който пръв разгласи, че е дал позитивна проба за Covid-19. Мнозина обаче считат, че точно “дивият купон” е станал повода за всичко, което се случи по-късно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР