Треньорът на Наполи Лучано Спалети потвърди новината, че напуска клуба

...
Треньорът на Наполи Лучано Спалети потвърди новината, че напуска клуба
Коментари Харесай

Спалети за Наполи: Понякога пътищата ви се разделят поради твърде много любов

Треньорът на Наполи Лучано Спалети удостовери новината, че напуща клуба след края на сезона. “Партенопеите ”, които имат още един дуели от акцията, към този момент подвигнаха Скудетото в Серия А, откакто изиграха един в действителност впечатляващ и като игра, и като резултати сезон. Спекулациите към бъдещето на Спалети обаче вървяха в пресата от седмици макар отличното показване на тима, а в последна сметка напускането на наставника бе доказано през вчерашния ден и от президента Аурелио Де Лаурентис.
 Спалети може и да си тръгне, само че триумфът с Наполи ще остане вечно с него Спалети може и да си тръгне, само че триумфът с Наполи ще остане вечно с него
“Понякога пътищата ви се разделят пореди прекалено много обич. Няма да остана, потеглям си. Няма вид да трансформира решението си. Вече споделих на хората в клуба преди няколко седмици, че нуждая се от година отмора. Няма да поемам различен тим. Сега ще си умря една година, ” съобщи Спалети.
 Наполи ще се раздели със Спалети без отплата, само че с любопитна уговорка в контракта Наполи ще се раздели със Спалети без отплата, само че с любопитна уговорка в контракта
По последни спекулации в пресата съществени любимци за заместници на наставника в Наполи са спрягани Джан Пиеро Гасперини и Луис Енрике.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР