Треньорът на Наполи Карло Анчелоти беше видимо разочарован от представянето

...
Треньорът на Наполи Карло Анчелоти беше видимо разочарован от представянето
Коментари Харесай

Анчелоти: Пропусната възможност, даже и при 3:3 нямаше да съм доволен

Треньорът на Наполи Карло Анчелоти беше очевидно отчаян от представянето на неговия отбор при загубата с 3:4 при гостуването на Ювентус в едно от дербитата на втория кръг във Серия А.

"Партенопеите " изоставаха с 0:3 след 60 минути игра, само че някак изравниха резултата до 3:3. В последната минута от дуела обаче Калиду Кулибали си означи автогол, който даде успеха на "бианконерите ". Анчелоти съобщи, че дори и при еднакъв резултат той нямаше да бъде задоволен от своя тим.

"Не беше положителен тест за нас. Губехме с 3:0 до 60-та минута, след което изравнихме за 3:3, само че представянето ни към момента не беше на нужното равнище като цяло. Резултатът нямаше да промерни фактът, че не беше положително показване ", показа експертът.

"През първата част Фабиан Руис беше изолиран в огромни интервали и по тази причина имахме проблеми с това да развием качествени контраатаки, без значение, че пространствата за това бяха налични. След почивката направихме някои промени и заиграхме по-добре ".

"Защитата е групова отговорност. Не може да се упрекват бранителите, тъй като хората пред тях не се жертват задоволително все още, с цел да ги услеснят. Трябва да работим доста в тази посока ".

"Ювентус имат необикновен темперамент и качество в състава, постоянно щеше да е мъчно против тях. Ние обаче можем да се противопоставим, само че не го направихме, тъй като за 60 минути играхме извънредно зле. Това е доста разочароващо ", приключи италианецът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР