Треньорът на Милан Стефано Пиоли определи гостуването на Ювентус като

...
Треньорът на Милан Стефано Пиоли определи гостуването на Ювентус като
Коментари Харесай

Пиоли: Мачът срещу Ювентус е най-важният в треньорската ми кариера

Треньорът на Милан Стефано Пиоли дефинира гостуването на Ювентус като най-важната среща в треньорската му кариера.

"Бианконерите " към този момент сдадоха купата на Интер четири кръга преди края на сезона, само че битката за квота за Шампионската лига продължава да бъде извънредно оспорвана, като Аталанта, Ювентус и Милан имат по 69 точки, с 2 повече от петия Наполи и на 5 пред шестия Лацио, който е и с мач по-малко.

"Който завоюва ще има отлични шансове да се класира за Шампионската лига. Ние имаме още един пряк мач против Аталанта, тъй че държим ориста напълно в ръцете си. Но гостуването в Торино е доста значимо и може да бъде решаващо за задачите, които сме си сложили, за фантазията, която желаеме да реализираме ", съобщи Пиоли.

"Това е най-стимулиращия и трогателен дуел и най-важният в кариерата ми. Мечтите са хубаво нещо, само че единствено когато се сбъдват. Готови сме, имаме тактика и проект и се надявам са успеем ", добави още той.

Голмайсторът Златан Ибрахимович има единствено едно попадение в последните девет мача за "червено-черните ", само че Пиоли е безапелационен, че Милан не разчита единствено на шведския деец.

"Златан има голямо значение и въздействие върху нашата игра, само че не е единственият ни състезател, който може да печели мачове. Той не е самичък в атакуващ проект. За това по какъв начин ще се оправим на терена ще зависи от представянето на всички, които играят ", сподели италианският експерт.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР