Треньорът на Милан Стефано Пиоли не остана щастлив след загубата

...
Треньорът на Милан Стефано Пиоли не остана щастлив след загубата
Коментари Харесай

Пиоли: Днес Фиорентина игра по-добре, но срещу Тотнъм ще видите друг Милан

Треньорът на Милан Стефано Пиоли не остана благополучен след загубата с 1:2 от Фиорентина в Серия " А ". Той призна, че в този мач " виолетовите " са били по-добрият тим. Все отново той даде обещание, че за решаващия конфликт с Тотнъм в Шампионската лига в сряда, отборът му ще покаже напълно друго лице.

" Бяхме се подготвили за този мач, само че Фиорентина стоеше по-добре през първото полувреме, изключително от позиция на сила, класа и печелене на дуелите. Ние стояхме по-добре през втората част и имахме шансове да изравним, само че трябваше повече да внимаваме при дузпата. Първото полувреме обаче бе неприятно. Фиорентина игра по-добре през днешния ден, само че повода не е в това, че сме мислили повече за Тотнъм. Просто трябваше да покажем повече в избрани зони на терена. Има още доста мачове до края, само че това е пречка, без която можехме да минем. Това не бе същото показване, както против Аталанта предходната седмица ", съобщи Пиоли.
 Фиорентина спря стремежа на Милан Фиорентина спря стремежа на Милан
" Мачът с Тотнъм ще е напълно друг, това е дуел на елиминации. Днешното показване няма да ни се отрази, също както на Тотнъм няма да се отразят отрицателно двете следващи загуби. Това е значим мач и за двата тима и всеки ще се раздаде на най-много. Вече имам обща визия кой ще играе. Исмаел Бенасер се завърна след месец отвън игра и към момента не е изцяло подготвен. Трябва да забележим какво е положението и на Браим Диас. Но конфликтът с Тотнъм ще е напълно друг, тъй като англичаните са напълно друг тим от Фиорентина, а има и доста други фактори. Ще бъдем подготвени за борба ", даде обещание наставникът.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР