Треньорът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг заяви, че нападателят

...
Треньорът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг заяви, че нападателят
Коментари Харесай

Ерик тен Хаг: Ако искаме да постигнем желаните успехи, ще имаме нужда от Рашфорд

Треньорът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг съобщи, че нападателят Маркъс Рашфорд ще бъде основна част от неговите бъдещи проекти да реализира триумфи отпред на " алените дяволи ".

През този сезон Рашфорд демонстрира съществено израстване под управлението на нидерландеца, като към този момент има маркирани 17 гола в 28 мача във всички шампионати. За съпоставяне, през предишния сезон юношата на Юнайтед вкара едвам 5 попадения.

" Мисля, че той схваща, че Манчестър Юнайтед е верният клуб за него. Той е наясно, че е от основно значение за нас. Ако желаеме да реализираме мечтаните триумфи, ще имаме потребност от него ", съобщи Ерик загар Хаг.

През месец декември Манчестър Юнайтед удължи контракта на Маркъс Рашфорд с една година до лятото на 2024 година, само че все пак ПСЖ продължава да бъде мощно заинтригуван от 25-годишния британски национал.

Самият Тен Хаг обаче споделя, че ползата към играчите на Юнайтед демонстрира, че в клуба се прави добра работа и добави, че задачите са " алените дяволи " да изградят най-хубавия тим преди всичко в Англия, а по-късно и в Европа и света.

" Надявам се, че към всички наши играчи ще има интерес от разнообразни клубове, тъй като това значи, че вършим добра работа, а тимът се показва по-добре от предстоящото. Това и е нашата цел. Искаме да изградим най-хубавия тим, първо в Англия, а по-късно и в Европа и в света ", приключи Ерик загар Хаг.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР