Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев обяви, че очаква неговият отбор

...
Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев обяви, че очаква неговият отбор
Коментари Харесай

Стоев: Искам да вкараме 4 гола първото полувреме, не мислим за ЦСКА

Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев разгласи, че чака неговият тим да в профил уелския ТНС, като съобщи, че още веднъж ще направи някои промени в състава си, с цел да поддържа свежестта в състава му. Стоев даде обичайна си конференция преди дуела в утрешния ден.

„ Очакваме да отстраним ТНС. Ние сме привикнали да игарем през 3 дни, има задоволително ширина в състава, в случай че се появи отмалялост. Ще направя на следващия ден ротации, с цел да дам опция на състезатели с по-малко минути “, съобщи експертът.

„ Няма по какъв начин да има подценяване. Ако подцениш някой в Европа ще страдаш. Няма по какъв начин да има подценяване. Няма да разясня мощните и слабите страни на ТНС. Имат своите достолепия щом са стигнали до тук. В момента всички са добре, ще забележим дали Лукоки и Дяков ще са на линия “.

„ Това е турнирен мач. Обикновено такива тимове са сложни за побеждаване до влизането на първия гол заради дребното пространство, което оставят. След това се отварят и става по-лесно за нас. Те са един естествен британски тим, който умее да се затваря, обича единоборства и се стреми да изнася топката бързо. Всеки си избира способите за противопоставяне “.

„ Ние опитваме на всички места да сме нападателни. Не сме се стиковали като тим и не се получава каквото желая напълно. Нормално е, имаме доста нови играчи, които последователно ще създадат добра сплав с играчите, които са били тук и преди. Харесвам нападателния и настъпателен футбол, който включва риск от контраатаки. Такъв е футбола, който ще продължа да изповядвам “.

„ Най-доброто решение да вкараме 3-4 гола през първото полувреме против ТНС и гледаме напред към ЦСКА. Не се получава обаче постоянно по този начин във футбола. Фокусирани сме напълно върху настоящия дуел “, приключи Стоев.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР