Треньорът на Лудогорец - Ивайло Петев, призна, че е доволен

...
Треньорът на Лудогорец - Ивайло Петев, призна, че е доволен
Коментари Харесай

Петев: След паузата Лудогорец ще е още по-убедителен

Треньорът на Лудогорец - Ивайло Петев, призна, че е удовлетворен от триумфа с 3:1 при визитата на Хебър и приема с " отворени прегръдки " идната пауза за национални тимове. Според наставника той и щабът му ще могат да се опознаят още по-добре с футболистите и да се работи доста, като след нея той има вяра, че отборът ще бъде доста по-убедителен.

“Не мога да не съм удовлетворен, жизненоважно беше през днешния ден да спечелим. Нашият кратковременен проект е да вземем три точки от двата мача, които имахме. През първото полувреме можеше да вкараме още голове. Ние просто пропиляхме с лека ръка доста шансове, само че изцяло доминирахме в целия мач и създадохме задоволително положения и беше разумно да спечелим “, стартира Петев.

„ Футболът е алогична игра. Само тук може да играеш едва и да спечелиш точки. Отпусна ни превъзходството ни и заспахме в една обстановка и пуснахме гол. На полувремето направихме корекциите и разбрахме какво би трябвало да се случи. Нямахме второто толкоз чисти положения, само че вкарахме два гола, до момента в който през първото – един. Сега паузата ще ни се отрази добре, да се опознаем още повече. След нея ще изглеждаме доста по-убедително “, продължи Петев.

„ Когато един тим стои надълбоко в неговата половина, ние би трябвало да намираме решенията. Акоо не намерим, това е наша неточност. Вярвам, че ще ни стигне времето за работа. Желая триумф на националния тим. Няма да е елементарно с Черна гора. Познавам ги сносно, имат умел тим. Като почитател на националния тим, притискам палци да победим “, продължи Петев.

„ Напълно допустимо е Антон Недялков да не играе за България, защото не е възобновен изцяло “, приключи треньорът на „ орлите “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР