Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев коментира успеха с 1:0 срещу

...
Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев коментира успеха с 1:0 срещу
Коментари Харесай

Ивайло Петев: Имахме лош ден в завършващата фаза

Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев разяснява триумфа с 1:0 против Локомотив Пловдив, както и идният дуел с ЦСКА.

" Мисля, че беше един добър мач за нашия тим с доста положения, 1:0 е най-минималното нещо, което можеше да се случи в този мач. Поздравявам момчетата, стараха се много, може би имахме неприятен ден в завършващата фаза и по тази причина победихме единствено с 1:0, само че трите точки са при нас и ние сме щастливи от обстоятелството ", показа Петев.

" Мога да бъда удовлетворен, всички играчи сносно тичаха през целия мач. Контрол имахме, много добра комбинативност, това бе повода да създадем толкоз доста обстановки, за жалост вкарахме единствено един гол. Причината е в напълно в нас и ние би трябвало да работим върху това нещо, само че като цяло може би просто имахме неприятен ден в завършващата фаза ", добави той.

" Ние сме крепко стъпили на земята и знаем какво да създадем. Нашата орис е в нашите ръце и би трябвало да победим във всички мачове до края. Ние имахме надзор над мача. Малко форсирах с стартирането на Неделев, аз съм удовлетворен от неговата игра. Със сигурност попадението ще му даде убеденост и аз се веселя ", показа още наставникът на " орлите ".

" При всички положения е плюс, че ще играем с ЦСКА на нашия стадион и пред нашата аудитория. Има време до този мач, уповавам се първо да се възстановим добре. При нас най-големият проблем са крайните бранители. Идеята ми беше да ги запазя, в случай че резултатът го позволяваше. Те играха до края обаче. Ключов мач сред първия и втория, значително ще ни даде преимущество, в случай че победим. Ще се постараем да подготвим оптимално добре тима и да победим ", приключи Ивайло Петев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР