Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров остана резервиран след победата на

...
Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров остана резервиран след победата на
Коментари Харесай

"Лудогорец" има много резерви в играта си, каза Димитър Димитров

Треньорът на " Лудогорец " Димитър Димитров остана запазен след успеха на своя тим с 3:1 над " Черно море ". Шампионите надиграха варненци с попадения още преди почивката, само че по-късно позволиха много неточности и направиха доста пропуски.

" Може да се каже, че думата успокоение характеризираше дуела. Реализирахме три гола, второто полувреме можехме да вкараме и още, несъмнено обаче имам искания към качеството на играта и наличието. В играта ни в защитна фаза и без топка имаме доста запаси ", сподели Димитров.

Той има искания към всички за държанието им в защита. " Нямахме гъстота, каквато би трябвало да има тим като " Лудогорец ".

Според треньора на " Лудогорец " във футбола има дни, в които на един тим не му върви и изпуска доста положения, само че има и такива, когато по-лесно се вкарват положения.

" Отпуснахме се през второто полувреме. Когато това се получава и действаш безгрижно постоянно могат да се позволяват неточности. На това аз приписвам пропуските след почивката. Причините ще се проучват, само че аз не желая да виждам нашия тим по този начин ", добави Димитров.

След триумфа " Лудогорец " има преднина от шест точки пред ЦСКА, който занапред ще изиграе мача си от 25-ия кръг против " Пирин ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР