Треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа даде пресконференция преди утрешния мач

...
Треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа даде пресконференция преди утрешния мач
Коментари Харесай

Шимунджа преди Левски: Най-важен е първият мач

Треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа даде конференция преди утрешния мач с Левски, който е отсрочен от VI кръг на efbet Лига.
„ Откакто съм пристигнал тук не мислим за втори и трети мач. Затова най-важния мач е идният, ние няма да променим това. Труден мач, ще се надигнем против първокласен съперник. Съгласен съм, че обстановката е по-специфична, тъй като за 4 дни ще играем два пъти с еднакъв противник. Фокусът е в първия мач. Когато проучвам Левски ще бъде мъчно да променим разбора за 2-3 дни. Това, което чакам е, че те евентуално ще опитат да сменят групировката в един от двата мача. Нашият фокус е върху идния мач в четвъртък, тъй като е най-важния мач сега “, стартира Шимунджа.
„ Когато играем мачове през 2-3 дни е привилегия, тъй като значи, че сме сполучливи. Нивото на тренировките на силата и мотивация е доста висока, какво е добре. Полусезонът не е завършил. Имаме още два мача. Всички надпревари, в които участваме са доста значими. Победата във всеки мач е значима цел за нас “, добави треньорът.
Той разяснява и мачовете с Левски предходната година, когато Лудогорец отпадна от шампионата за Купата на България. „ Това беше предходната година, успеха на Левски. Винаги споделям на играчите, че това, което е било през вчерашния ден е история, не можем да променим нищо. Не мисля, че те ще имат повече мотивация поради предходния мач. Голямата мотивация, тъй като ще играем против един от най-големите клубове в България. Искаме да бъдем на най-хубавото “, сподели той.
„ Не считам, че единствено в Лудогорец има мисли за почивка. Това е реалност. Това, което видях на тренировките, каквото виждам и виждах, мотивация и силата, която демонстрират играчите, е на доста високо равнище. Те демонстрират, че са експерти “, сподели Шимунджа.
Той разяснява и въпрос обвързван с това дали в тима се разясняват мачовете от Световното състезание. „ Ако не споделяме нищо за Световното състезание, преди и след подготовка, би си помислил, че нещо не е както би трябвало при нас. Това е обикновено има състезание сред играчите. Всичко това носи единствено положителни страсти “, добави треньорът на Лудогорец.
„ Преди всяко едно дерби, което ние играем. Ситуацията е доста характерна. Казах, че не е значимо на кое място си седнал на масата, тъй като дербитата носят доста сила и мотивация. Сега няма да бъде по-различно “, приключи словенецът.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР