Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш говори след победата с

...
Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш говори след победата с
Коментари Харесай

Томаш: Публиката заслужаваше такова зрелище

Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш приказва след успеха с 4:3 над Хебър. Успехът беше шести следващ за " смърфовете ", които оглавиха краткотрайното класиране.
Прочетете още
" Второто полувреме не съм удовлетворен, отстъпихме напълно самодейността. Искам да похваля футболистите си за това, което направиха през първото полувреме. Да вкараш четири гола значи, че правиш всичко със сърце. Обичам човек да влага сърцето си в това, което прави. Браво на футболистите и благодаря на почитателите. Този театър е за почитателите. Аз като треньор не съм удовлетворен, тъй като можеше да решим по-рано мача. Това значи, че има какво да работим ", стартира Томаш.

" Не допуснахме тактическа неустойчивост. Теренът не дава отговор за професионален футбол. Противникът беше нападателен против нас. Трябва да се подобряваме и да влагаме сърцето си ".

" Напълно наясно съм къде се намира нашия тим. Ние сме в развой на създаване. Футболът е за почитателите, само че би трябвало да охладим пристрастеностите. Имаме доста път да извървим, с цел да се превърнем в тима, който желая да бъдем. И аз бленувам, само че съм реалист ".

" Постоянно споделяме с ръковоството. Ако излезе футболист, който може да вдигне класата на нашия тим, ще го притеглим. Ако не - оставаме в този състав. Това, което се случва сега е единствено с помощта на футболистите ", съобщи Томаш.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР