Треньорът на Локомотив Пловдив - Александър Томаш, говори пред медиите

...
Треньорът на Локомотив Пловдив - Александър Томаш, говори пред медиите
Коментари Харесай

Томаш: Наясно съм, че всеки ден може да ми е последен тук, целта ни е да вземем българи

Треньорът на Локомотив Пловдив - Александър Томаш, приказва пред медиите преди старта на лятната подготовка на тима. Той разяснява селекцията в тима, а също така добави, че е наясно, че всеки ден може да му е финален на " Лаута ". 

“Пуснал съм лист към управлението, само че до момента в който няма нищо подписано не мога да разгадавам нищо. Ще се опитаме по най-хубавия метод да се разделим с избрани футболисти и да притеглим други. На Витанов му завърши договорът, аз съм си споделил мнението. Аз желаех той да остане. Казал съм му, че няма да го употребявам във всички мачове, само че е значим за съблекалнята. В последна сметка без всеки може. Локомотив е най-важният. Целта ни е да вземем по-скоро български футболисти, само че е мъчно. Тези, които желаеме, не можем да си ги позволим финансово, а тези които можем, ще би трябвало време, с цел да се приспособяват. Не е елементарно, би трябвало да създадем баланс и микс ”, сподели Томаш.

“Доста последователи утвърждават това, което сме създали. Не чета пресата, чета спортна логика на психиката. Ние завършихме пети пред тимове с много по-големи бюджети. Аз съм наясно, че най-големите неточности са в треньора. Не съм удовлетворен от два равни мача, които направихме като хазаин. Аз ще работя със сърце и душа за Локомотив, до момента в който съм тук. Наясно съм, че всеки ден може да ми е финален тук, само че до момента в който съм тук ще работя по този начин, че ще съм тук още 100 години. Разговорът ми с управлението си казахме нещата както аз ги виждам. Господин Колев е моят директен шеф ”.

“Младите момчета би трябвало да си заслужат, а не да се постановат непременно. Пример е Петър Андреев. Миналата подготовка през лятото той бе напълно с нас, само че по-късно в последния мач от лагера отношението му бе безобразно. Сега към този момент има ли смяна в него съгласно вас? ”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР