Треньорът на Левски Станимир Стоилов продължава да настоява към щаба

...
Треньорът на Левски Станимир Стоилов продължава да настоява към щаба
Коментари Харесай

Станимир Стоилов настоява за завръщането на Саид Ибраимов в Левски

Треньорът на Левски Станимир Стоилов продължава да упорства към щаба му да се причисли Саид Ибраимов, написа " Тема спорт ". Дългогодишният асистент на Мъри, с който в тандем Станимир Стоилов изведе Астана до четири следващи трофеи в Казахстан, а също по този начин съумя да класира тима и в групите на Шампионската лига през сезон 2015/2016, би трябвало да се завърне в Левски през зимата.

Преди това бе известно, че Ибраимов няма да бъде част от щаба на сините, откакто има ангажимент в Казахстан. Но той се е схванал с управлението на Тобол да приключи контракта си и се чака публично да се причисли на " Герена ", където още веднъж ще влезе в ролята на асистент на Мъри.
 Георги Миланов получи нелепа контузия
Георги Миланов получи нелепа контузия

Футболистът се сблъска със съотборника си Христос Шелис

Саид Ибраимов прибави шести златен орден към своята сбирка, откакто " Тобол " победи изненадващо в локалната Висша лига. Успехът за отбора е едвам втори в историята на клуба. В последния кръг отборът на Ибраимов съкруши с 2:0 Акжаик. Втори остана Астана, а Кайсар, с който Стойчо Младенов завоюва купата през 2019 година, изпадна.

По този метод щабът на Стоилов в Левски ще бъде приключен, откакто в него влизат още Цанко Цветанов, Тодор Симов и кондиционният треньор Михайло Шекероски, с който Стоилов работи в Ботев Пловдив преди години. За треньор на вратарите е поканен Димитър Иванков. Очакванията са, че и той ще се причисли към щаба през зимата и ще размени младия Георги Стоянов. Наскоро Митко се срещна с последователите на отбора и получи специфична премия. За последно Иванков работи в Левски през 2019 година, когато още веднъж изпълняваше тази роля, само че след идването на Петър Хубчев той напусна. Тогава вратарите приготвяше Армен Амбарцуян.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР