Треньорът на Левски Петър Хубчев призна, че обещаното подмладяване на

...
Треньорът на Левски Петър Хубчев призна, че обещаното подмладяване на
Коментари Харесай

Хубчев: След доста години ще има подмладен "Левски"

Треньорът на " Левски " Петър Хубчев призна, че обещаното подмладяване на тима няма да се случи скоро. Това стана след успеха с 4:0 над втородивизионния отбор от ОАЕ " Емирейтс " в контрола, играна в Добринище. В този мач наставникът пусна като титуляри петима млади футболисти, като юношата Мартин Петков изнесе много добър мач - вкара първия гол, създаде дузпата за втория, маркирана от Дени Алар, подаде и за попадението на Насиру Мохамед. Последният гол бе още веднъж на Алар.

" Сигурно ще минат много години " Левски " да играе в подобен състав с толкоз млади момчета. Но съм удовлетворен от видяното в тренировките в тези 4-5 дни. Младите момчета усетиха, че има разлика в мъжкия футбол. Самите те ще кажат, че би трябвало да подават бързо топката. Говоря с тях по този начин, както с всички други. Те би трябвало да схванат, че мъжкият футбол е напълно друг от това, което играят. Издържаха натоварванията, удовлетворен съм от старанието им ", съобщи Хубчев. Той добави, че е желал с този дуел да даде игрова процедура на исландския национал Холмар Ейолфсон, който се възстановяваше към 10 месеца от тежка контузия. Защитникът към този момент не изпитвал проблеми с коляното, само че има да наваксва в игровия темп.

След мача треньорът на съперниковия отбор Еид Барут пък разгласи пред " Спортал ", че клуб от ОАЕ е преговарял с голмайстора на " Левски " и шампионата през предишния сезон Станислав Костов. Той обаче не посочи дали диалозите не престават. Костов още се възвръща от контузия в адукторите и в този сезон е играл единствено в 5 мача досега.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР