Треньорът на Левски Петър Хубчев бе особено критичен след пищния

...
Треньорът на Левски Петър Хубчев бе особено критичен след пищния
Коментари Харесай

Хубчев недоволен от играта след 4:1, алармира пак за трансфери в Левски

Треньорът на Левски Петър Хубчев бе изключително сериозен след обилния триумф – 4:1, за неговия тим в дебютния мач за отбора му в efbet Лига против Дунав Русе като посетител. Опитният експерт подчертава, че единственото хубаво от дуела в Русе е било, че е взет огромен триумф, само че има прекомерно доста недостатъци.

Хубчев подчертава и върху идния мач против Ружомберок от Лига Европа, като предизвести, че играчите му би трябвало да се пределно стимулирани. Същевременно треньорът на Левски за следващ път сигнализира за неналичието на нови футболисти, като това е огромен проблем пред щаба на 26-кратния притежател на купата в България.

Левски на Хубчев и Мариани попиля Дунав на старта

„ Само резултата е впечатляващ. Не знам дали не ставаме все по-взискателни, само че мисля, че не играхме доста добре.

„ Не е неприятно да си придирчив, то не е неприятно да не играят добре и да побеждаваме, само че видяхме недостатъци. Аз намирам за добре, че вършим положения, само че вкарахме четири и пропуснахме още толкоз. Трябва да подвигаме равнището и ще се оплача още веднъж – на нас ни трябват хора.

„ Всичко се случва в придвижване и прехвърлянията също, а до момента ги няма. Казвах го след мача с Ружомберок – дано не сме еуфорични. Знаем всичко за този мач, само че аз не съм доста спокоен.

„ Как няма да се ядоса човек, когато „ ние си върнахме гол”, а не Дунав да ни вкара. Лесно е да приказваме заучени изречения, само че направихме обикновена неточност за гола им. Добре е, че реагирахме и играхме до последните минути. 4-5 мач играем на тежък терен и не се подлъгвам, че тези дни някои няма да има тези сили, които желаеме. Затова ни трябват хора. Ще влязат 2-3 юноши и ще подвигаме лозунги.

„ Има късмет Дени Алар да играе в четвъртък. Ако с приказки мога да ги стимулирам за мача, ще съумея, само че 2:0 е подъл резултат. Ще се опитаме да държим тима стимулиран, разчитаме на играчите и да не подценяваме нито една обстановка, както и нито един мач. При състояние, че бием 2:0 на открито не би трябвало да бъдем черногледи, само че би трябвало да използваме вярно първия мач”, приключи Петър Хубчев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР