Треньорът на Левски Николай Митов остана доволен от победата с

...
Треньорът на Левски Николай Митов остана доволен от победата с
Коментари Харесай

Митов: Ще бием Сутиеска и там

Треньорът на Левски Николай Митов остана удовлетворен от успеха с 3:1 над черногорския Сутиеска в мач от първия квалификационен кръг на Лига Европа. Той съобщи, че желае да вижда "сините " да играят по този метод, само че в доста по-голям мащаб,

"Започнахме мача доста добре с ранния гол. През първото полувреме вкарахме ситуациите си, изпуснахме още положения, само че имаше и брак. След почивката се отпуснахме. Отиваме в Черна гора за победа. Не съм очаквал да вкараме още в 1-ата минута, макар че цяла седмица говорихме за ранно попадение. Доволен съм от тима. Вкараха ни за 1:3, само че няма значение, отиваме и там да спечелим. Накрая имаше отмалялост, на две седмици подготовка сме, топло е ".

"След всеки мач би трябвало да се доближаваме до оптималната мощ на тима. Искам да виждам отбора по този начин, само че да вкарваме всички положения. Това ще стане, публиката също го желае. После ще вкараме и футболните съставни елементи, това изисква време. Ще има още нови попълнения, само че това е съставът за Черна гора ", съобщи Митов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР