Президентът на Съединените щати Джо Байдън обяви, че администрацията му

...
Президентът на Съединените щати Джо Байдън обяви, че администрацията му
Коментари Харесай

Байдън анулира още $7,7 млрд. студентски дълг за 160 000 кредитополучатели

Президентът на Съединените щати Джо Байдън разгласи, че администрацията му анулира общо $7,7 милиарда студентски дълг за други 160 000 кредитополучатели.

Последното деяние в сряда усилва общия брой хора, които ще се възползват от натиска на президента за облекчение на дълга, до 4,75 милиона, съгласно Министерството на образованието на Съединени американски щати.

Байдън, искащ да укрепи намаляващата поддръжка измежду младежите преди президентските избори през ноември, даде обещание предходната година да откри други способи за справяне с облекчаването на дълга, откакто през юни Върховният съд блокира неговия по-широк проект за отменяне на студентски заем на стойност 430 милиарда $ дълг.

Президентът сподели, че бенефициентите на най-новите ограничения включват хора в три категории, които дават отговор на избрани стадии, които ги вършат възможни за отменяне, в това число 54 000 кредитополучатели, записани в проекта за погашение на Байдън за икономисване на скъпо обучение (SAVE), 39 000 записани в по-ранен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР