Треньорът на Левски - Николай Костов заяви , че не

...
Треньорът на Левски - Николай Костов заяви , че не
Коментари Харесай

Николай Костов: През втората част футболистите играеха без емоция, не знам защо

Треньорът на Левски - Николай Костов съобщи , че не е забелязал нужната страст за мача у неговите футболисти.

" Днес положихме оптимални старания първото полувреме да се приспособяваме към терена и съперника, взехме самодейността. Незнайно за какво при започване на второто полувреме нашите играчи бяха без страст, не мога да схвана някакси, не съм разговарял с тях още, с цел да мога да обясня. Много тежък мач, ние по този начин чакахме ", разяснява експертът.

" Не се адаптирахме към играта на съперника. Началните минути на второто полувреме бяха на доста едва равнище. Да се надяваме, че идващия път на подобен терен, ще сложим някакви играчи, с които ще имаме повече сполучливи единоборства, несъмнено и аз имам виновност някаква - на този терен не можем да си използван играта. Всички мачове са ни сложни, ние сме Левски и всички играят на лимита си против нас ", съобщи още той.

Имаме визия по какъв начин да противодействаме на Етър, на наш терен и благодарение на публиката, която не трябва да губи интерес към нашия тим, напълно друга тактика, напълно друга игра против добре проведен противник от калибъра на Етър. Всяка изгубена точка е значима, допускам и за всички тимове, които се борят за челните места ", сподели Костов.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР