Треньорът на Левски Николай Костов настоява да бъде привлечен нов

...
Треньорът на Левски Николай Костов настоява да бъде привлечен нов
Коментари Харесай

Николай Костов иска да бъде привлечен нов флангови футболист

Треньорът на Левски Николай Костов упорства да бъде притеглен нов флангови футболист. 60-годишният експерт желае да укрепи отбора с още един атакуващ състезател.

Той е показал на управлението, че му е необходим човек, който да ускори конкуренцията по фланговете. В момента наставникът разполага с четирима играчи, които могат да работят в тази зона, твърди " Тема Спорт ".
 Левски превежда още пари на Национална агенция за приходите
Левски превежда още пари на Национална агенция за приходите

Единият дял ще бъде от прехвърлянето на Ноа Сонко Сундберг в Лудогорец и по контракт организацията би трябвало да прибере 30% от приходите на столичани

Това са твърдите титуляри Велтон и Роналдо, а тяхна опция са Джавад ел Джемили и Марин Петков. Последните двама са употребявани от Костов на непривични позиции. Испанецът с марокански корени е налаган в средата, в зоната зад нападателя Рикардиньо. Треньорът на сините бе сбит, когато бе запитан за какво Ел Джемили не е позициониран на крилото:

" Той е на 20 години. Много добър футболист, може би там му е точното място. Справя се доста добре, означи два решителни гола. Какво повече може да се изисква ", съобщи Костов след триумфа над Ботев Пд с 3:1. Другият, който може да работи по крилото, е Марин Петков, само че 19-годишният футболист в първите два публични мача на треньора бе употребен като ляв бек. Причината бе наказването на Цунами. Петков влиза в ролята на халф-бек и в националния тим при Младен Кръстаич. В момента младокът е спряган за трансфер във френския Бордо.

До момента през лятото сините привлякоха двама - Хасими Фадига и Дарлан. Първият е с офанзивни функционалности, като може да работи в ролята на плеймейкър, както и като нападател. Бразилецът е отбранителен халф и е гласен за заместител на Андриан Краев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР