Треньорът на Лацио Маурицио Сари ще поиска обяснение от играчите

...
Треньорът на Лацио Маурицио Сари ще поиска обяснение от играчите
Коментари Харесай

Сари иска обяснение от футболистите си за срама срещу Мидтиланд

Треньорът на Лацио Маурицио Сари ще изиска пояснение от играчите си за срамната загуба от Мидтиланд в Лига Европа. " Орлите " изгубиха с 1:5 в Дания. Наставникът е гневен от арогантното държание на своите футболисти в мача и ще вземе своевременни ограничения.

" Има моменти, в които Лацио все едно отсъства в мачовете, а ситуацията става даже още по-лошо, когато приказваме за конфликт в Европа. Смятах, че имаме напредък в това отношение. Днес обаче липсваше всякакво примирение. Мислех, че сме решили този проблем, само че с сходно отношение, краката ти стопират да те слушат. Отговорността е моя и аз ще се оправям с играчите. Ще желая пояснение от тях, тъй като видях голяма надменност и подценавяне. Всички стояха неподвижни, играеха в постепенно движение, все едно водим с 4:0 и пазим резултата. Тези сривове ми припомнят за предишния сезон. Не мога да си обясня неналичието на мотивация. Трябва да схвана дали казусът е в мен и би трябвало да се махна или може би някой футболист би трябвало да поеме към изхода ", съобщи Сари.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от Лига Европа и Лига на Конференциите, онлайн, в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР