Треньорът на Кубрат Пулев Ули Вегнер призна пред немските медии,

...
Треньорът на Кубрат Пулев Ули Вегнер призна пред немските медии,
Коментари Харесай

Треньорът на Кобрата: Срещу Кличко тактиката беше сбъркана, сега ще е друго

Треньорът на Кубрат Пулев Ули Вегнер призна пред немските медии, че експанзивната подготовка за мача с Антъни Джошуа е съществено предизвикателство.

Легендарният експерт обаче отсече, че този път Кобрата няма да тръгне с неверна тактичност против британеца, както направи това с Владимир Кличко през 2014-а.

" Планирали сме всичко, с цел да може да е подготвен за този дуел. При всички положения обаче подготвителният проект на Кубрат за мача му с Джошуа е много комплициран и е предизвикателство за нас. Той искаше да се готви по модела с предходния му треньор, само че му дадох да разбере, че това няма да се случи. Аз съм индивидът, който дефинира проекта за подготовка. В мача с Кличко тактиката му бе тотално сбъркана, оттова пристигна и загубата. Затова в този момент ще се готви по доста по-различен метод за Джошуа ", разяснява Вегнер.

Самият Кубрат пък признава, че е почнал подготовка за конфликта на 28 октомври с преходи на Витоша.

" Правих преходи по 5 часа, само че това не е проблем за мен. Извън стоманения режим, който си сложих, не съм спирал да подкрепям форма. Но няма и смисъл да се скатавам, тъй като в това няма логичност. Качиш ли се на кръга, плащаш скъпо за всяка пропусната подготовка ", споделя Кобрата.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР