Треньорът на женския ни национален отбор по борба - Петър

...
Треньорът на женския ни национален отбор по борба - Петър
Коментари Харесай

Петър Касабов: Момичетата се затварят преди състезание

Треньорът на женския ни народен тим по битка - Петър Касабов, приказва след идването на нашите девойки в олимпийското село.

"Радвам се, че успяхме да създадем лагера в Окаяма и че към този момент сме тук в олимпийското село. Доволен съм, че сме нагласили нещата тъкмо, както се желае. Остава ни единствено настройката, мобилизацията, по какъв начин ще станат девойки, дали ще се наспят ", съобщи Касабов пред Българска национална телевизия.

Наставникът на тима приказва и за противоепидемичните ограничения и дали те се отразяват по някакъв метод на състезателките.

"Мерките в олимпийското село им понасят добре. Могат да се разхождат, нямат толкоз доста ограничавания. Единствено би трябвало да носят маска на всички места, само че това не е чак подобен проблем. В Окаяма не можехме да излизаме отвън града и единственото ни забавление беше да отидем да упражняваме и да слизаме да ядем. Тук си ни е напряко свободия и е парадайс. "

"Нямаме недоволства. Всички се аклиматизираха добре. Свикнаха с времето и с влагата. Сега се надявам, че нещата в действителност ще се получат, тъй като виждам, че девойките са усмихнати и са щастливи. Говорим си. Все още не са се затворили, както обичат да вършат, когато наближи надпреварата. Обсъждаме нещата и мисля, че са добре ", приключи Касабов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР