Треньорът на женския национален отбор по борба Петър Касабов призна,

...
Треньорът на женския национален отбор по борба Петър Касабов призна,
Коментари Харесай

Петър Касабов: Щастлив съм, момичетата ни са железни

Треньорът на женския народен тим по битка Петър Касабов призна, че едвам сдържа сълзите си след завръщането си на родна земя от Олимпийските игри в Токио. Боркините ни съумяха да завоюват два медала от японската столица - бронзови оценки за Тайбе Юсеин и Евелина Николова.

"Едва въздържам сълзите си. Много прелестно съм сюрпризиран, нека от ден на ден се случват такива посрещания и да даваме мотив за наслади на хората. Удовлетворението е огромно по простата причина, че го чакахме доста. Щастлив съм. Винаги желая още и знам, че постоянно можем да реализираме още малко. Горд съм, че съм отпред на този тим ", съобщи Касабов при идването си.

"Трудно ми е да осмисля триумфа. Сега идваме и по-късно дълго пътешестване е мъчно да приказвам. Като виждам какво посрещане имахме обаче, разбирам, че сме създали нещо огромно. Тези медали са доста изстрадани и се веселя, че успяхме да се преборим за тях. Повече спечелихме на тези Игри, тъй като всички пораснахме на това съревнование. "

"Нямам визия какво е бъдещето на женската битка. Засега мисля да си умря. Дано имаме здраве и шанс. Нека да се нарадваме на триумфа, пък бъдещето ще го решаваме, когато му пристигна времето. Това са млади девойки с задоволително опит, които се надявам да съберат сили и да продължат нагоре. Ние сме едно огромно семейство. Всяка една си преживяваше и успехите, и загубите. Никога не сме имали два медала от женската битка. Да, не са златни и сребърни, само че всяка една от тях си заслужаваше. Тайбе до последно не знаеше дали ще взе участие. Тя към момента не може да си свие крайници на оптималната степен. Това са стоманени девойки и се веселя, че толкоз дълго време съм работил с тях”, съобщи Касабов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР