Треньорът на италианския шампион Милан Стефано Пиоли смята, че отборът

...
Треньорът на италианския шампион Милан Стефано Пиоли смята, че отборът
Коментари Харесай

Стефано Пиоли: Липсва ни фокус, хаотични сме, стреляме много, не но в целта

Треньорът на италианския първенец Милан Стефано Пиоли счита, че тимът му би трябвало да покаже по-високо равнище в гостуването на Лече в събота. " Росонерите " са трети в класирането с 37 точки, като са наедно с втория Ювентус и на седем точки зад водача Наполи. Лече е на 11-а позиция след серия от 5 мача без загуба.

" Ще бъде доста сложен мач, тъй като те са доста уверени. Справят се чудесно на терена ", съобщи Пиоли пред репортерите в петък, представен от " Ройтерс ".

Милан би трябвало да се вдигне след загубата от Торино за Купата на Италия и равенството 2:2 с Рома в шампионата. Тимът от Милано имаше повече удари към вратата на противниците си и в двата мача, само че бе некадърен да се възползва от възможностите си.

" Разочаровани сме и съжаляваме, че не постигнахме търсените резултати в двата мача, тъй като ги контролирахме ", счита експертът.

" Внимание, увереност и качество са факторите, които би трябвало да ни водят към успехите. Липсва ни фокус, безредни сме, стреляме доста, не само че в задачата ", добави той.

" Трябва да вдигнем равнището си от позиция на техническото качество и взимането на решения ", безапелационен е треньорът.

" Видях воля и увереност у играчите, видях предпочитание да създадат освен това и да се учат от грешките. Поисках от футболистите да спят въз основата ни след загубата от Торино, тъй като когато има нещо неверно, е мъчно да се чака до идващия ден. Предпочитам незабавно да обясня нещата, които желая да създадем по-добре ", сподели още Стефано Пиоли.

Треньорът сподели, че Дивок Ориги и Симон Кяер са подготвени за мача с Лече след травми, а Анте Ребич, който пропусна последните три срещи поради мускулна контузия, може да е на линия за финала за Суперкупата на Италия против Интер в Саудитска Арабия идната седмица.
 Милан удължи контракта на Бенасер
Милан удължи контракта на Бенасер

Новото съглашение с 25-годишния алжирски футболист е до 30 юни 2027 година
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР