Треньорът на Интер Симоне Индзаги настоя, че не иска да

...
Треньорът на Интер Симоне Индзаги настоя, че не иска да
Коментари Харесай

Индзаги иска да вижда усмивки в Интер

Треньорът на Интер Симоне Индзаги настоя, че не желае да вижда тъжни лица след равенството против испанския Реал Сосиедад - 0:0 в последния мач на италианския отбор в група D на Шампионската лига.

Интер се нуждаеше от победа, с цел да си обезпечи първото място в групата, само че приключи на втора позиция след Реал Сосиедад, откакто и двата тима натрупаха по 12 точки. Гостите имаха предимство при владението на топката, изключително през първото полувреме, макар че по-добрите голови благоприятни условия бяха за Интер.

" Знаехме, че това второ място ще докара до по-труден чоп, само че не желая да виждам тъжни лица. Искам да виждам усмивки, защото не допуснахме загуба в групата и се класирахме за идващия стадий за трета поредна година. Много сме удовлетворени ", разяснява Индзаги пред малките екрани Mediaset и Sky Sport Italia.

" Искахме още една победа пред нашите почитатели, само че не успяхме да я реализираме. Все отново се опитвахме до 95-ата минута. Изправихме се против класен противник, а ние имахме по-добрите положения за попадение.

Реал Сосиедад е отличен тим, а ние им позволихме да владеят повече единствено в първите 25 минути. Не сме рискували нищо. Жалко, че не реализирахме при възможностите си, само че завършваме непобедени и на второ място единствено по голова разлика ", сподели още наставникът на Интер.

" Вече е декември и би трябвало да стигнем до юни с Лаутаро, Барела и другите играчи. Те имаха и задължения с националните си тимове, тъй че нямаха същинска опция за отмора. Нуждаеха се от това. По мое мнение, това беше приоритет. Мното съм удовлетворен от представянето на тима и би трябвало да продължим в тази посока ", изясни Симоне Индзаги решенията си по състава за мача.

Треньорът на Интер добави, че е удовлетворен от Алексис Санчес и Марко Арнаутович. " Нормално е да не са на 100%, тъй като не играха толкоз постоянно, само че ще подобрят представянето си с времето ", сподели Индзаги.
 Реал Сосиедад спъна Интер, с цел да заеме първото място, Бенфика пък се добра до присъединяване в Лига Европа
Реал Сосиедад спъна Интер, с цел да заеме първото място, Бенфика пък се добра до присъединяване в Лига Европа

Ето подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР