Треньорът на Интер - Симоне Индзаги, бе доволен от победата

...
Треньорът на Интер - Симоне Индзаги, бе доволен от победата
Коментари Харесай

Симоне Индзаги: Брилянтно първо полувреме

Треньорът на Интер - Симоне Индзаги, бе удовлетворен от успеха с 2:0 над Милан в първия полуфинален мач в Шампионската лига. Голове на Един Джеко и Хенрих Мхитарян през първото полувреме донесоха насладата на „ синьо-черните “.

„ Много съм удовлетворен. Първото полувреме беше брилянтно изиграно от нас. Можехме да вкараме и повече от два гола. Вече натрупахме опит в елиминациите и сме наясно, че това беше единствено половината от работата. В реванша ще имаме поддръжката на почитателите ни и би трябвало да създадем още едно изпитание, с цел да сбъднем фантазията си.

Момчетата покриваха всяка точка от терена, помагаха си един на различен. Правилото за голове на непознат терен към този момент не важи, по тази причина успеха с 2:0 като алегоричен посетител не ни успокоява. Този резултат не е толкоз огромно преимущество, колкото би бил в предходни години.

След 72 часа имаме значим мач против Сасуоло. Такива дуели лишават доста сили, по тази причина ще преценим дали да съхраним някои футболисти, които няма да подготвени на 100 % кондиционно ”, съобщи Симоне Индзаги.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР