Треньорът на Интер Антонио Конте се извини за неприличния си

...
Треньорът на Интер Антонио Конте се извини за неприличния си
Коментари Харесай

Антонио Конте се извини за неприличните жестове към президента на Ювентус

Треньорът на Интер Антонио Конте се извини за неприличния си жест към президента на Ювентус Андреа Аниели. Двамата влязоха в неприсъствен спор след полуфинала за Купата на Италия сред двата отбора приключил при резултат 0:0, след който "бианконерите " се класираха за финала в конкуренцията.

"Искам да приказвам единствено за футбол, тъй че преди да стартираме, ще кажа това: Извинявам се, тъй като реагирах по неверния метод на това, че бях обиждан. Можех да отвръщам по друг метод и в случай че го бях сторил, това щеше да е по-положително. Съжалявам, това ще ми послужи като урок за бъдещето. Обидите и провокациите не би трябвало да са опрощение, защото не биваше да давам отговор по този метод ", съобщи Конте.

"Всички видяха какво се случи на стадиона и това е значимото за мен. Като треньори, играчи и президенти, ние сме длъжни да служим за образец и по тази причина трябваше да отвръщам на обидите и провокациите по друг метод, може би с палец нагоре или овации, с цел да покажа, че съм чул казаното по мой адрес, само че отговорът ми щеше да е по-позитивен. Казвайки всичко това, в този момент би трябвало да се концентрираме върху мача ", съобщи Конте ", добави още той.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР