Треньорът на Хебър (Пазарджик) - Николай Митов не скри емоциите

...
Треньорът на Хебър (Пазарджик) - Николай Митов не скри емоциите
Коментари Харесай

Николай Митов: Който иска да търси под вола теле, прави други работи

Треньорът на Хебър (Пазарджик) - Николай Митов не скри страстите си и отвърна на рецензиите към него и отбора. Ето какво сподели той:

" Тотално надиграхме Спартак Варна. Искам да поздравя футболистите, събра им се доста, какво ли не се направи да ги разтроят. Изиграха един прелестен мач, приписвам последните минути на това, че имаше напрежение. Браво, смъквам им шапка.

Хебър от първия мач играе подобен футбол. Кой схваща от футбол - вижда. Който желае да търси под вола теле, прави други работи. Имахме потребност от победа, обикновено е да я търсиш, тя ти дава самочувствие. Идва различен мач и това е ситуацията.

Цяла година чувам жанр еди кой си, жанр еди къде си, очевидно виждам различен футбол. Сигурно не разбирам, `де да знам. Мен ми писна да приказвам, да приказват играчите на терена. Какво да давам пояснения на Сульо и на Пульо? Мишките се обаждат, когато не би трябвало.

" Отиваме за победа, бе. Няма по какъв начин да играя за друго нещо с изключение на за победа, разберете го. Така съм учтив. Аз на шах да падна, ще ударя някой. "

Сигурно има такива. Вие ще кажете, Вие ги пишете, Вие ги търсите. Не може да ми повлияе никой, няма по какъв начин. На мен не ми пука, каквото желаят да вършат ", сподели Митов.
 Хебър удари Спартак (Варна) в дербито на кръга на Втора лига
Хебър удари Спартак (Варна) в дербито на кръга на Втора лига

По този метод възпитаниците на Николай Митов прекъснаха черната си серия от загуби, до момента в който тази за " соколите " продължава
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР