Треньорът на футболния Левски Станимир Стоилов и новият изпълнителен директор

...
Треньорът на футболния Левски Станимир Стоилов и новият изпълнителен директор
Коментари Харесай

Стоилов: Заставаме с лицата си, за да покажем, че всичко в "Левски" е открито и почтено

Треньорът на футболния " Левски " Станимир Стоилов и новият изпълнителен шеф Иво Ивков се срещнаха с почитатели в Хасково преди мача от 16-ия кръг на Първа лига против " Арда ".

Посещението е част от акцията за популяризирането на самодейността " Левски " на левскарите ", която цели да разпространява подновяването и издаването на членски карти. По този метод от клуба се надяват да получат по този начин нужните доходи, които да им оказват помощ в тежката финансова обстановка, в която се намират от няколко години.

В града беше отворен и почитател магазин на " сините ", а на срещата участва и мажоритарният притежател на клуба Наско Сираков, който преди няколко седмици съобщи подготвеност да съобщи акциите си на почитателите, в случай че те имат явен проект за ръководството на клуба.

" Има някаква символика. Аз съм доста щастлив и благополучен, че съм в моя роден град. Виждам един прелестен почитател клуб. Явното " синьото " е пуснало корени в моя роден град. Имаме потребност от всевъзможен тип поддръжка. Имаме сложни моменти, изживяваме най-тежкия интервал в историята на " Левски ", само че с общи старания ще се оправим. Без почитателите няма да се оправим. Вярвам в нашата обща фенска поддръжка. Всичко, което може да донесе изгода на " Левски ", ще се свърши. Не се тормозя в случай че би трябвало да играем с юноши. " Левски " няма да е по-зле от ситуацията, в което се намираме сега. Опитваме се с общи старания да разпространяваме " Левски на левскарите ", да покажем на хората, че всичко е намерено, почтено и честно. За това и присъстваме с лицата си - да покажем на хората, че желаеме всичко да е за положителното на " Левски " и няма недомлъвки и неизказани неща. Клубът ще обиколи съвсем цяла България, с цел да кажем истината и да можем да гледаме хората в очите ", съобщи Стоилов.

Новият изпълнителен шеф Иво Ивков е безапелационен, че последователите не могат да бъдат виновни за главното финансиране, само че имат опция да допринесат за по-добрата финансова среда.

" Идеята е в това доста мъчно време - зимно и ковидно, ние да не се отхвърляме и да търсим предлог, а да се срещаме с хората. Това е най-важното за клуба. Чисто финансово последователите ни надали ще " извадят " клуба от обстановката. Това е наша работа посредством други принадлежности и способи. Помощта им е скъпа. Първо тъй като е от сърце, второ - като доходи не беше малко през първия интервал. Ние не можем да чакаме от хората в тези времена да се обричат на бедност, с цел да оказват помощ на " Левски ". Главната цел е да се забележим, да се пипнем, да възпитаваме левскарство в цялата страна. Ще водим и беседи за новия план " Левски " на левскарите ". Това не е план на клуба, само че ще оказваме помощ с каквото можем ", сподели той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР