Треньорът на Фенербахче Исмаил Картал говори след поражението с 2:0

...
Треньорът на Фенербахче Исмаил Картал говори след поражението с 2:0
Коментари Харесай

Треньорът на фенерите: Създадохме малко положения

Треньорът на Фенербахче Исмаил Картал приказва след провалянето с 2:0 като посетител от Лудогорец. Специалистът остана оптимист, че тимът му ще може да завоюва групата си в Лига на конференциите, макар провалянето в Разград. 
" Започнахме добре този мач, имахме едно-две съществени положения. Противникът се възползва от своето състояние. Второто полувреме се разви по същия метод. В края на полувремето противниковия тим, откакто се брани добре през целия мач, вкара втори гол. Съжаляваме, тъй като не зарадвахме почитателите, които ни подкрепяха ", стартира Картал. 
" Юсуф е един от младите футболисти, които взимаме понякога от младежкия тим. Той се вписа доста добре в този мач. Показа, че може да му имаме доверие. Той е единствено на 17 години, само че има съществено бъдеще ", продължи треньорът на Фенербахче. 

" Въпреки че през по-голяма част от мача ние владеехме топката, не успяхме да създадем доста голови шансове. Затова сменихме Креспо, а Исмаил по този начин или другояче е осъден и му дадохме опция. Ние направихме всичко, което трябваше да създадем, само че не ни се получи ", добави той. 

" Ние започнахме второто полувреме с отрицателен резултат. Не направих промени, тъй като разчитахме второто полувреме да се разгърнем малко повече. Не се получи, само че след направените смени още веднъж не успяхме ".

" След този мач Лудогорец се върна в играта. Ние разчитаме, че ще вземем четири точки от идващите два мача и ще останем първи ", добави той.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР