Tреньорът на Етър - Емануел Луканов заяви, че виолетовите ще

...
Tреньорът на Етър - Емануел Луканов заяви, че виолетовите ще
Коментари Харесай

Емануел Луканов: Има някаква горчивина след мача с Дунав

Tреньорът на Етър - Емануел Луканов съобщи, че " виолетовите " ще търсят при гостуването си на Витоша (Бистрица) това, което пропуснаха да вземат против Дунав вкъщи във втория кръг на Втора лига предходната седмица.

Амбициите на отбора са за втора поредна победа на непознат терен след тази над Монтана на старта. Мачът е през днешния ден от 18:00 часа.

" Има някаква мъка след мача с Дунав, тъй като създадохме доста положения, само че ги изпуснахме, а заслужавахме напълно трите точки. Но като не береш плодовете, си по-огорчен. Но тимът тренира доста добре, готви се на равнище за идния мач, който сигурно няма да е елементарен. Мотивацията е на равнище - би трябвало да отидем и вземем това, което не успяхме против Дунав.

Искам да кажа, че бях доста обиден след мача с " Дунав " и забравих да поздравя почитателите на " Етър ", които ги чувах цялостен мач по какъв начин подкрепяха тима. Извинявам се за това и им благодаря за поддръжката! Нека не престават по този начин да поддържат тима, тъй като това е пътят! Още един път им благодаря.

Всички са на линия, с изключение на към този момент Кольо Станев, който имаше стомашно неразположение и пропусна две тренировки. До петък ще е ясно дали ще вземе присъединяване в мача. Всички останали са здрави и подготвени за борба.

" Витоша " (Бистрица) е доста деятелен тим, отъждествявам ги на " Дунав ", само че са малко по-опитни от русенци, които имаха доста млади момчета. Играят единствено с двама юноши, всичко останало са опитни футболисти. " Монтана " имаха много проблеми до отбелязването на гола. Ако някой е решил, че този мач ще мине на ходом и ще го спечелим - няма късмет. Подценяването е първо липса на почитание към себе си и второ - към съперника ", сподели Луканов.
 Всеки, закупил екип на Етър, получава гратис билет за мача с Дунав
Всеки, закупил екип на Етър, получава гратис билет за мача с Дунав

Вижте детайлности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР