Треньорът на Черно море Илиан Илиев говори пред медиите след

...
Треньорът на Черно море Илиан Илиев говори пред медиите след
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Физически сме готови, очакваме мача с Лудогорец

Треньорът на Черно море Илиан Илиев приказва пред медиите след контролата с Добруджа, извоювана с 6:0.

Ето какво сподели експертът:

“Контролите нямат нищо общо с формалните мачове, тъй че мисля, че физически сме подготвени. Tрябва малко да се поосвежим и да чакаме първия мач с Лудогорец. Няколко тренировки бяха на по-заледени терени и трансформираха малко подготовката, само че като цяло я изпълнихме.

За страдание имаме контузен – Даниел Димов, само че пък е добре, че е единствено един. За разлика от предходната година в този момент се предпазихме от травми. Чакаме алжирец, той към този момент има виза и мисля, че ще дойде на следващия ден. Това ще е отбрът за пролетта. Ако нещо по-различно, от което имаме ни изпадне – може да помислим.

За Родриго Енрике парите би трябвало да се преведат до 20 февруари и тогава отпътува, в случай че не ги преведат – остава. Футболистът от Литва Юлиус Каспаравичус беше на проби в края на предходната година при нас. Зимата малко мъчно можем да намерим човек, който да замести същите качества като Леандро Андраде, той е подобен футболист и за това го взехме.

Не е на пожар, защото както споделих – ние сме го гледали. Естествено ще му би трябвало малко време да се приспособява. Той дойде през вчерашния ден и през днешния ден играе ”.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР