Треньорът на Ботев Враца - Даниел Моралес, похвали своите футболисти

...
Треньорът на Ботев Враца - Даниел Моралес, похвали своите футболисти
Коментари Харесай

Моралес определи развитието на Ботев Враца като раждане на бебе

Треньорът на Ботев Враца - Даниел Моралес, похвали своите футболисти за извоюваната точка при визитата на Локомотив Пловдив. Моралес преглежда развиването на тима му като развой на " раждане ".

„ Доволен съм. Мисля, че този мач е положителен за нас и характерът, който показахме, знаехме, че идваме в Пловдив, където мъчно се играе. Те са четвърти, нападателен тим са и се справихме добре. Разбира се, че на нас ни би трябвало доста още, само че една точка си е една точка. Днес направихме прекрасен мач и двата тима демонстрираха темперамент. Можеше и да победим “, стартира Моралес.

„ Ако има някой футболист, който не се опълчва на подобен вид тимове, защо? Те би трябвало да имат упоритост. Берое през днешния ден направи сложна работата и на ЦСКА и всеки се потвърждава. Важно е ние във Враца всеки да се потвърждава от нас и да заслужим оставането си в А група. Дали съм оптимист? Много пъти съм казвал, че мисля положително и в най-лошото мога да намеря нещо положително. Хубавото е, че тези хора схващат какво е Ботев Враца “.

„ Лукас, който влезе, пристигна преди седмица. Имаме други, които не са картотекирани, само че всичко ще стане с време. Както се прави детенце, 9 месеца би трябвало да се роди и след това пълзи. Във футбола мъчно има самообладание “, продължи той.

„ Ако не се концентрираме и работим цяла седмица, за какво да работим? Ако го вършим единствено да мине мача – не става. Не съм подобен треньор, който не се бори. Отборът би трябвало да си заслужи точките. ЦСКА 1948 е много добър тим, само че имаме нашите тактики за тях и от този мач да изкараме също нещо “, приключи Моралес.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР