Треньорът на Ботев Враца Антони Здравков, говори пред "Тема Спорт"

...
Треньорът на Ботев Враца Антони Здравков, говори пред "Тема Спорт"
Коментари Харесай

Здравков: Уважаваме ЦСКА, но целта ни е да продължим

Треньорът на Ботев Враца Антони Здравков, приказва пред "Тема Спорт " за дуела с ЦСКА и проблемите в състава - наказванията на Домовчийски и Златински.

"Имаме задоволително на брой и качество играчи, с цел да заместим отсъстващите равностойно. Не считам, че някой футболист може да липсва на тима, тъй като всички са на едно равнище и всеки заслужава да получи своя миг ", сподели Здравков.

"Не знаем по какъв начин ще се отрази на ЦСКА загубата от Царско село. Процесът може да протече отрицателно, което би било от наша изгода, или пък позитивно. Това ще го установим на терена ", добави Здравков.

"Ние се стараем против всеки противник да играем по метода, по който упражняваме. Целта е да осъществим всички съставни елементи, а към този момент мачът ще си покаже до каква степен сме се справили. Не считам, че би трябвало да акцентираме единствено на едно или две неща. Да, в досегашните срещи показахме добра игра на статични положения и солидна експанзия, само че това не значи, че ще е единственото, на което ще разчитаме ".

"Ако заслужим, ще отстраним ЦСКА. Притеснение няма никакво. Уважаваме противника, само че това е мач за купата - излизаме, играем, задачата е да продължим напред. Не сме се отказали от Купата и не мислим за мача с Левски. С тях играем чак в неделя, което ще ни даде задоволително време за възобновяване. Всичките ни сили са ориентирани към гостуването на ЦСКА ", сподели още Здравков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР