Треньорът на Ботев (Нови Пазар) Радостин Димов изригна срещу съдията

...
Треньорът на Ботев (Нови Пазар) Радостин Димов изригна срещу съдията
Коментари Харесай

Треньорът на Ботев след загубата в Тополи: Съдията ни уби, след мача имаше грозни сцени

Треньорът на Ботев (Нови Пазар) Радостин Димов изригна против съдията след загубата като посетител от Тополи с 0:1 в мач от XIII кръг на Трета лига - Североизточна група.

" След почивката реферът от Русе ни умъртви. Той изгони двама от нашите - капитана ни Данчо и Николай Илиев-Пурата, с по два жълти картона. Изгони Данчо за безобидни реплики, а Ники направи фаул, получи жълт картон и откакто го попита за какво не свири нарушения за нас, го прати под душа. С 9 души стана мъчно и най-после ни вкараха с глава след фиктивен корнер ", съобщи за " Петел " Димов.

Той добави, че след дуела е имало грозни подиуми, като футболисти на домакините са крещяли на неговите подопечни и им налитали на пердах.

" Няколко мача вече арбитрите свирят против нас. Не знам кого сме уплашили, че желаят да ни стопират. Тази седмица нямаше кръгове в професионалния футбол и вместо да ни пратят квалитетен арбитър, те пращат арбитър, който се учи да свири. Не може един от най-хубавите ни рефери Николай Йорданов да управлява Септември (Симитли) - Германея, а в нашата трета група свирката да надува начинаещи. За къде пазят положителните съдии от Североизток? За Бундеслигата ли? ", добави Димов.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР