Треньорът на Болоня Синиша Михайлович обяви, че отново трябва да

...
Треньорът на Болоня Синиша Михайлович обяви, че отново трябва да
Коментари Харесай

Синиша Михайлович обяви, че левкемията се е завърнала


Треньорът на " Болоня " Синиша Михайлович разгласи, че още веднъж би трябвало да влезе в болница за лекуване на левкемия.

" Бях посъветван да проведа курс на терапия, който може да помогне за заличаване на заболяването в зародиш. Болестта се оказа доста смела, защото реши да се върне и да се срещне още веднъж с мен. Ако първият урок не й е задоволителен, тогава съм подготвен да преподавам още един.

Такъв е животът, постоянно има възходи и падения, само че човек постоянно би трябвало да намира сили в себе си да се издигне. Ще прекарам известно време в болничното заведение при започване на идната седмица. Знам, че ще бъда в сигурни ръце. Сега, за разлика от това, което беше преди 2,5 години, аз съм доста по-спокоен. Знам какво да върша, обстановката е напълно друга и се надявам бързо да се оправя. Ще направя всичко допустимо да се върна допустимо най-скоро, само че ще би трябвало да пропусна няколко мача. Все отново към този момент съм уредил всичко, с цел да проследявам тренировките и мачовете. Сигурен съм, че играчите няма да ме разочароват. Винаги се боря с тях и те ще се борят за мен. Бих желал също да помоля почитателите на " Болоня " да поддържат момчетата и да им оказват помощ. Ще се върна скоро и още веднъж ще бъда с тима ", съобщи Михайлович пред " Football Italia ".

През юли 2019 година Михайлович разгласи, че е диагностициран с левкемия. Сръбският експерт мина през няколко курса на химиотерапия и трансплантация на костен мозък. В началото на май 2020 година той беше изписан от болничното заведение.

53-годишният Михайлович е отпред на " Болоня " от 2019 година В момента отборът заема 12-о място в Серия " А ", а в идващите си три срещи излиза против " Милан ", " Сампдория " и " Ювентус ". По всяка възможност в тези мачове тимът ще бъде воден от помощник-треньора Мирослав Танга.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР