Треньорът на Берое Николай Киров говори след загубата с 0:1

...
Треньорът на Берое Николай Киров говори след загубата с 0:1
Коментари Харесай

Николай Киров: Трябва да уцелим вратата, за да вкараме гол

Треньорът на Берое Николай Киров приказва след загубата с 0:1 от Ботев Пловдив на Коматево. Специалистът показа, че отборът му не е съумял да означи гол, а с цел да го направи е нужно да уцели вратата.

„ Трябва да отбележим гол. Условието да се означи гол е да уцелим вратата. Нашите удари минаваха около вратата. През първата част имаше и добра интервенция на техния вратар. От тази обстановка на контраофанзива ни вкараха и гол. Тръгнахме да наваксваме нещата през второто полувреме, само че не се получи “, сподели Белия.

„ Търсим да създадем нужните промени. Надявам се да имаме повече варианти през идната седмица. Работим си върху изглаждане на взаимовръзките в състава и нека нещата се напаснат “, добави той.

„ Пробвахме с тримата нападатели, само че не съм удовлетворен от взаимоотношенията сред тях. Разчитаха на пукотевица от далечно дистанции. През втората част имаше опция за съчетание. От това не съм удовлетворен от тях тримата “.

„ Ситуациите пред нашата врата са след преход от фаза отбрана във фаза офанзива. Имаме го този проблем в прехода “, приключи Киров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР