Треньорът на Берое - Димитър Димитров-Херо, заяви, че загубата от

...
Треньорът на Берое - Димитър Димитров-Херо, заяви, че загубата от
Коментари Харесай

Херо след загубата от Левски: При такова превъзходство не е справедливо да загубиш

Треньорът на Берое - Димитър Димитров-Херо, съобщи, че загубата от ''Левски'' с 1:2 е извънредно несправедлива предвид на показаното на терена от страна на двата отбора. Херо бе безапелационен, че заралии би трябвало да изчистят грешките, които позволяват в отбрана, с цел да се показват още по-добре.

" Резултатът е извънредно неправдив. Трябва да съжаляваме. През първото полувреме трябваше да водим с няколко гола разлика, само че направихме детинска неточност и ни вкараха. След почивката темпото спадна, а и нямахме нужната мощ и мощност. Въпреки това диктувахме нещата не терена. След това допуснахме втора неточност и ни вкараха втори гол. Това го има във футбола.

Трябва да почистим грешките. Не може да имаш такова превъзходство и да загубиш. Ние имахме над 20 удара. При такова предимство не е заслужено да загубиш, само че това се случва във футбола. Радвам се, че играем добър футбол. Нашият отбор може единствено да надгражда. Имаме потребност от укрепване - втори нападател, външни халфове. Туба няма право да играе от идващия кръг, тъй като би трябвало да си обясни обстановката с Брюж. Желанието ми е той да остане ", съобщи Димитър Димитров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР