Треньорът на Базел Хайко Фьогел бе във възторг след успеха

...
Треньорът на Базел Хайко Фьогел бе във възторг след успеха
Коментари Харесай

Треньорът на Базел: Футболът понякога пише фантастични истории

Треньорът на Базел Хайко Фьогел бе във екстаз след триумфа с 2:1 над Фиорентина на " Артемио Франки " в първия полуфинален конфликт сред двата отбора от Лигата на конференциите. Той съобщи, че от време на време футболът написа фантастични истории. Наставникът обаче предизвести, че това е единствено първата част на конфликта и още нищо не е решено.

" Нищо не бе решено през днешния ден. Намираме се в добра обстановка преди реванша, само че би трябвало да останем смирени, фокусирани и виновни. Като цяло успеха ни е заслужена, тъй като се представихме фантастично от тактическа позиция. Мога да насочва още похвали към тима ми, тъй като играчите се оправиха доста, доста добре. Футболът от време на време написа фантастични истории. Точно преди фаула за втория гол Таулант ме попита дали би трябвало да се приберат да пазят равенството, само че аз споделих, че желая да вкараме втори гол. И тъкмо това се случи, напряко е необикновено ", съобщи Фьогел.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР