Треньорът на Барселона Ернесто Валверде засипа с похвали звездата на

...
Треньорът на Барселона Ернесто Валверде засипа с похвали звездата на
Коментари Харесай

Валверде: Меси винаги е на топ ниво във важните мачове

Треньорът на " Барселон " а Ернесто Валверде засипа с похвали звездата на отбора Лионел Меси, който означи два гола при успеха над " Манчестър Юнайтед " с 3:0 нощес.

Аржентинецът се разписа в границите на 20 минути при започване на дуела на " Ноу Камп ", с цел да пречупи съпротивата на " алените дяволи " и да помогне на каталунците да доближат до първи полуфинал в Шампионската лига от 2015 година насам.
Меси унищожи " Манчестър Юнайтед " за 20 минути (ВИДЕО) "Барселона " с лекост на полуфинал в Шампионската лига
" Меси постоянно е на топ равнище във значимите мачове, освен в избрани моменти, само че през целия мач. Той постоянно може да вкара гол, само че също по този начин изнася цялата тежест на нашата офанзива. Отдавна не бяхме достигали полуфиналите, а предходната година загубихме по мъчителен метод на четвъртфинал, тъй че този мач бе доста значим за нас. Те са доста добър тим и можеха да ни основат проблеми, тъй че ние трябваше да бъдем съсредоточени и да играем с интензитет от самото начало ", разяснява Валверде след триумфа.

" Чувстваме се добре и сме уверени. В идващия кръг още веднъж ще срещнем огромен тим и имаме 10-15 дни да се подготвим. Искаме да стигнем до финала ", добави наставникът на " Барса ".
Напрегната седмица за " Сити ", " Тотнъм " мечтае Гледайте британското дерби в Шампионската лига по bTV Action
На полуфиналите каталунците ще се изправят против спечелилия от двойката " Порто " - " Ливърпул ". Реваншът е довечера от 22 ч. по RING, а мърсисайдци завоюваха първата среща с 2:0.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР