Треньорът на Айнтрахт (Франкфурт) Адолф Хютер говори пред медиите на

...
Треньорът на Айнтрахт (Франкфурт) Адолф Хютер говори пред медиите на
Коментари Харесай

Хютер намекна кой може да замести Ребич

Треньорът на Айнтрахт (Франкфурт) Адолф Хютер приказва пред медиите на обичайна конференция, прехождаща мачовете в Лига Европа. Носителите на Купата на Германия се изправят против италианския Интер в първи осминафинален конфликт на следващия ден вечер, а срещата ще се организира на “Комерцбанк Арена”, чийто трибуни ще са цялостни до краен лимит. “Орлите” още през вчерашния ден обявиха, че всички билети са разпродадени.

“Анте Ребич изрично отпада от сметките ни за утрешния мач. Съществува късмет Гонсало Пасиенсия да стартира на негово място, само че към момента не сме взели на 100% финалното решение”, сподели Хютер. Пасиенсия вкара дебютния си гол за Айнтрахт в 96-ата минута на трагичния домашен триумф против Хофенхайм през уикенда, а до момента през сезона има едвам 15 игрови минути.

“Предстои ни специфичен мач против специфичен противник. Имахме извънредно добър чоп, само че също по този начин се нуждаем и от особено показване на следващия ден. Представянето ни против Хофенхайм ни дава спомагателна мощ, както и това, че в девет следващи мача нямаме загуба. Трябва да надграждаме, с цел да си осигурим добра позиция преди ответния мач”, добави още австриецът.

“Интер е първокласен тим. В никакъв случай не се подлъгваме по формата им напоследък. Представиха се мощно в сложна група в Шампионската лига и разполагат с качествени играчи на всяка позиция”, сподели още той по адрес на утрешния противник.

Хютер добави, че не е ясно дали капитанът Давид Абрахам ще бъде разполагаем за утрешния мач, само че за сметка на това Желсон Фернандес е на 100% и ще попадне в групата. Лига Европа 1/16 кръг, четвъртък 21 февруари  Айнтрахт Франкфурт 4:1краен резулат  Шахтьор (Донецк)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР