Треньорът на Академик Йордан Янков коментира жребия в четвъртфиналите в

...
Треньорът на Академик Йордан Янков коментира жребия в четвъртфиналите в
Коментари Харесай

Йордан Янков: Ще бъде трудно за нас срещу Рилски спортист, но се надявам да имаме и късмет в двубоя

Треньорът на Академик Йордан Янков разяснява жребия в четвъртфиналите в шампионата за Купата на България. Пловдивчани ще играят против Рилски състезател.

" Със сигурност ще бъде тежък мач. Рилски състезател демонстрира, че играе постоянен баскетбол и имат дълга ротация. Имаха проблеми и по тази причина изгубиха последните си два мача. Ще бъде доста мъчно за нас. За времето, което остава до дуела се надявам да се сработим и с двете ни нови попълнения. Това е шампионат на елиминации, може Рилски състезател да играят по-зле и ние да имаме по-голям шанс и да играем по-добре. Смятам, че този формат на шампионата е доста по-интересен и дава късмет на тимовете, които не са любимци с един мач да отстраняват любимците. За мен персонално е доста по-интересен и за почитателите ", съобщи Янков след жребия.

" Успяхме до някаква степен да се подготвим за дуела на следващия ден. Те не играят най-хубавия си баскетбол и имат проблеми с отсъстващите състезатели. Надявам се ние да покажем много по-различна игра от последните ни два мача ", съобщи Янков за утрешната среща с Черноморец.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР