Тренировъчни . Здравето и животът на нашите съграждани са били

...
Тренировъчни . Здравето и животът на нашите съграждани са били
Коментари Харесай

Волен Сидеров: Животът на хората в цеха в Чешнегирово е бил застрашен

Тренировъчни . Здравето и животът на нашите съграждани са били безусловно застрашени.. Това беше несъответстващо държание “. 

Това разяснява пред БНР водачът на „ Атака “ Волен Сидеров и изрази очакване за реакция от политиците - от Слави Трифонов, Бойко Борисов , Корнелия Нинова, Христо Иванов, Мая Манолова. 

Сидеров уточни неналичието на общи визии като причина партията му да не се коалира с останалите патриотични обединения  за идните избори: 

„ Те политнаха, започнаха да се занимават с неща, които не са това, за което ни избраха хората. Това девалвира понятието „ национализъм “. 

В предаването „ 12+3 “ водачът на „ Атака “ добави: 

Политиката, която обсъждаме всеки ден, не е игра на бридж белот или игра на квартален мач , с цел да гледаме кой ще бие. Тук става дума за позиция, която последвам от съществуването на „ Атака “. Да влезеш в коалиция, тъй като смяташ механично, че 1 и 1 прави 2, не е правилно. Сега доста се впуснаха да вършат обединения, подлъгвайки се, че ще съберат механично вота на хората . Колкото и да е манипулиран и обезсърчен българският народ, той не е малоумен. С някои от обединенията, които се събраха пожарно в последния миг, няма да се получи. Предпочитам да не отстъпвам линията си “. 

Сидеров насърчи да се направи инспекция на „ Информационно обслужване “, ГРАО и Национален статистически институт, с цел да има път към честните избори

Интервюто с Волен Сидеров можете да чуете в звуковия файл. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР