Транссексуални българи се борят за Оскар“. Разказът за различните жени

...
Транссексуални българи се борят за Оскар“. Разказът за различните жени
Коментари Харесай

Тихомир/Мелиса от „Фермата“ се бори за „Оскар“

Транссексуални българи се борят за „ Оскар “. Разказът за другите дами в България е новаторски и уникален план у нас, чиято премиера се чака следващата година за Осми март.

Снимките на документалната 30-минутна лента, чието заглавие за момента е „ България в транс “, към този момент са почнали. В него присъединяване взимат 10 транссексуални българки. Филмът е авторска концепция на Михаил Вучков - кино, рекламен и медиен пълководец с огромен опит в малкия екран и киното. Една от функциите е поверена на Мелиса Рангелова , позната до неотдавна като Тихомир от риалити формата „ Фермата “.

„ Идеята е филмът да кандидатства за премия „ Оскар “ в категория за късометражен филм. Лентата е научнопопулярен филм, който в границите на 30 минути показва 10 трансжени. Премиерата е замислена за женския празник 8 март “, споделя Мелиса пред „ България Днес “, допълвайки, че точно тя ще е на плаката на кино лентата . „ Във кино лентата ще се видят и доста забавни 30 картини в стила на Майстора. Нещо невиждано до този миг, което не може да се изясни с думи, а би трябвало да бъде забелязано “, споделя още Мелиса.

Неслучайно точно риалити героят е лице измежду сниманите лица във кино лентата. Историята на бодибилдъра Тихомир от „ Фермата “ раздруса обществото преди няколко месеца. От прелъстителен юноша със забележителна физика той се трансформира в нежната Мелиса.

„ Аз съм живяла в непознато тяло. Сега към този момент се усещам себе си. Хормоналната терапия е задоволителна и по-драстични медицински интервенции не са нужни, с цел да си жена. Не си падам по интервенциите, държа смяната да е допустимо най-естествена и безвредна “, споделя Мелиса, която даже е подала документи за промяна на името. У нас това може да се случи с бележки от персонален доктор и от психолог и две години хормонална терапия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР