“Трансрасов инфлуенсър разкри, че планира да се подложи на процедура

...
“Трансрасов инфлуенсър разкри, че планира да се подложи на процедура
Коментари Харесай

Тунинг до дупка! "Трансрасов” инфлуенсър си намалява дори пениса, ето защо

“Трансрасов ” инфлуенсър разкри, че възнамерява да се подложи на процедура за понижаване на пениса, с цел да наподобява на “100 % като кореец ”. Мъжът към този момент е похарчил към 250 000 $ за към 20 интервенции, като заветната му цел е да наподобява на Пак Джимин, артистът от южнокорейската пердах тайфа BTS, заяви LADbible.

Миналата година Оли, който е родом от Англия, показа, че е небинарен и се разпознава като кореец. Той се е подложил на голям брой пластични интервенции за да промени расата си.

" Не желая хората да се наскърбяват от това, само че в Корея пенисът е приблизително към 9 сантиметра. Хората непрекъснато споделят: “О, ти не можеш да си кореец. Не си 100-процентов кореец ”, а аз просто желая да бъда 100-процентов кореец ”, споделя Оли.

“Дори бих си понижил пениса, с цел да бъда като средностатистическия кореец. Толкова надалеч съм подготвен да стигна. Това ще ми коства сред 6 000 и 8 000 $, обясни инфлуенсърът, написа " Телеграф ".

И добави: “Знам, че доста хора не ме схващат, само че аз се разпознавам като кореец и в този момент наподобявам като кореец , усещам се кореец. Това е просто моята просвета. Това е моята татковина. Ако не знаехте кой съм, просто щяхте да си помислите, че съм кореец, не мъж или жена, просто човек ”.

 
      Вижте тази обява в Instagram.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР