Трансферът на Лионел Меси в Интер Маями предизвиква фурор след

...
Трансферът на Лионел Меси в Интер Маями предизвиква фурор след
Коментари Харесай

Извънземни цени на билетите за първия мач на Меси в Маями

Трансферът на Лионел Меси в Интер Маями провокира възторг след възторг, откогато бе доказано прекосяването му в отбора от Флорида. В неделя той бе показан като футболист на „ фламинготата “, а през тази седмица той ще направи и дебюта си за тима на Дейвид Бекъм.

Феновете обаче бяха изумени от сумата, която би трябвало да платят за скъпите хартийки. Най-скъпите билети за дебюта на Меси против Крус Асул са оценени на умопомрачителните 110 000 $.
 
Средната цена на всички билети пък е също задоволително висока, съдейки по европейските стандарти – 478 $. Какво обаче бихте могли да си закупите със същата сума, равняваща се на билетите на най-скъпите места за популярния дуел.

Например, с тази сума бихте могли да си купите по един билет за 785 разнообразни конфликта за считания за максимален дуел в клубния футбол – Барселона и Реал Мадрид.

Също по този начин, с тези пари човек би могъл да си купи цяло жилище.

Що се отнася до първокласни коли, несмущаемо бихте могли да си закупите BMW Coupe 4-а серия.

Ако сте почитатели на часовниците, за към 3/4 от сумата можете да си вземете чисто нов Rolex Oyster Perpetual Pearlmaster 39, за 82 хиляди $, и да ви останат към 20 хиляди за да вземем за пример... фамилен автомобил.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР