Трансфер на Жереми Петрис в Белгия би се явил и

...
Трансфер на Жереми Петрис в Белгия би се явил и
Коментари Харесай

Два клуба от Белгия искат Петрис

Трансфер на Жереми Петрис в Белгия би се явил и подарък за неговия 26-и рожден ден. Той го отпразнува през вчерашния ден. От Левски обаче не му го честитиха - нито на уеб страницата, нито в обществените мрежи. Може би, тъй като сега е отлъчен.

" Благодаря на Господ за още едната година ", пък написа Жереми в Instagram и пусна своя фотография с фланелка на сините. Общо за престоя си на " Георги Аспарухов " той взе участие в 53 дуела във всички шампионати, в които вкара 1 гол - при 2:0 над Ботев Враца на 11 март предходната година.
 Сираков и Боримиров: Няма нищо публично за Петрис
Сираков и Боримиров: Няма нищо публично за Петрис

Ето какво споделиха мощните хора в Левски

От " Герена " пазят името на клуба, в който ще премине Жереми Петрис в загадка. През есента обаче няколко белгийски отбора проявяваха интерес към играчи на сините. Най-много мачове на столичани бяха гледани от емисари на Стандард Лиеж (10-и в класирането).

Този клуб още през лятото изпрати оферта за Уелтън. Левски обаче му сложи много висока цена, която охлади ентусиазма на отбора от Лиеж. След това от там се насочиха към Джевад ел Джемили. Сините обаче отхвърлиха и предлагането за него.

Наред с това от Мехелен (9-и в класирането) също в един миг проявяваха интерес към него. И Именно този отбор, както и Стандард, са любимци за подписа на Петрис, написа " Тема Спорт ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР