Тръмп, който е фаворит за републиканската номинация и се очаква

...
Тръмп, който е фаворит за републиканската номинация и се очаква
Коментари Харесай

Тръмп се появи на границата с Мексико и получи подкрепата на губернатора на Тексас

Тръмп, който е любимец за републиканската номинация и се чака да се изправи против президента от Демократическата партия Джо Байдън на изборите следващата година, пътува до Единбург, Тексас, дружно с Абът, с цел да посети бойци от Националната армия в Тексас, бойци от Департамента за социална сигурност на Тексас и други ситуирани там военнослужещи.

Той отдаде дължимото на Тръмп за намаляването на броя на пресичанията на границата до най-ниската точка от десетилетия по време на неговото президентство. " Тук съм, с цел да ви кажа, че няма метод, по никакъв метод Америка не може да продължи под управлението на Джо Байдън като наш президент. Нуждаем се от президент, който ще обезпечи сигурността на границата ", съобщи Абът.

Тръмп на собствен ред сподели, че за него е чест поддръжката на Абът. " Това значи доста за мен ", сподели Тръмп. " Повече няма да ви се постанова да се притеснявате за границата, губернаторе... няма да ви се постанова да се притеснявате за границата в Тексас, Аризона или където и да било другаде. "

Откакто Байдън встъпи в служба през 2021 година, американските гранични чиновници са задържали над 5 милиона мигранти, които са направили нелегално прекосяване - не през следен граничен пункт - през американско-мексиканската граница.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР