Тръмп е изправен пред гаранция от 200 000 долара, заповед да не отправя заплахи, в случай на избори в Джорджия

...
От Джаспър Уорд(Ройтерс) - Доналд Тръмп ще бъде изправен пред
Коментари Харесай

От Джаспър Уорд

(Ройтерс) - Доналд Тръмп ще бъде изправен пред гаранция от 200 000 долара и нарежда да не изпраща заплахи в социалните медии съобщения, тъй като бившият президент на САЩ очаква съдебен процес в Джорджия по обвинения в опит да отмени загубата му на изборите през 2020 г., показа съдебна декларация в понеделник.

Документът, споразумение за облигации, подписано от адвокатите на Тръмп и окръжния прокурор на Фултън Кънтри Фани Уилис, определя условията за освобождаване, включително ограничения за сплашване на свидетели и възпрепятстване на правосъдието.

„Горепосоченото включва, но не се ограничава до, публикации в социални медии или повторни публикации на публикации, направени от друго лице в социални медии ”, се казва в заповедта, подписана от съдията от Върховния съд на окръг Фултън Скот Макафи.

Тръмп, фаворитът за номинацията на Републиканската партия за президент през 2024 г., и 18 съобвиняеми бяха обвинени по делото в Джорджия на август. 14. Уилис им даде срок до петък на обяд ET (1600 GMT), за да се предадат на обвиненията срещу тях или да бъдат арестувани.

Прокурорите по случая са предложили процесът да започне на 4 март 2024 г., докато адвокатите на Тръмп са поискали изпитание през 2026 г.

(Докладване от Джаспър Уорд; Редактиране от Бил Беркрот)

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР